L’ONG ADDA demana davant el Departament d’Agricultura que la videovigilància als escorxadors sigui obligatòria

14 junio 2018

ACN Barcelona.-L’Associació Defensa Drets Animal (ADDA) demana la instal·lació de càmeres de videovigilància en tots els escorxadors de l’estat espanyol per garantir que compleixen amb la normativa establerta per a la cria, transport i matança dels animals destinats al consum humà. Activistes de l’ONG han portat aquesta petició davant el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, on han fet una ‘performance’ amb caretes d’animals i han mostrat unes pancartes amb missatges com ‘si no hi ha res a amagar… que no s’amagui res!’. ADDA denuncia que els escorxadors són «espais tancats», on l’accés és difícil, i argumenta que si les noves tecnologies i la videovigilància «són utilitzades en plena normalitat en la vida dels ciutadans», els mateixos sistemes es podrien aplicar en aquestes empreses.

Fuente de información: La Vanguardia

Leer notícia completa